Kategorier
TV

Mad Men (Sesong 4)

Det er vanskelig å finne fram til et kompromiss mellom det å rase gjennom en ny sesong og samtidig få den til å vare lengst mulig. Så jeg velger alltid det første, denne gikk unna på ett døgn.

Forrige sesong endte med at hele Don Drapers liv ble nullstilt, både personlig og yrkesmessig. Partnerne sluttet i Sterling Cooper og startet opp på nytt som Sterling, Cooper, Draper & Pryce. Over i det nye selskapet fikk de med seg flere av sine klienter, deriblant melkekua Lucky Strike. Selv om hverdagen nå ble enda mer hauk-over-hauk enn tidligere, har starten vært over all forventning. Men det kan ikke vare. Spesielt ikke for Don, som skal håndtere både gamle og nye kvinnebekjentskaper, barn, jobb og umåtelige mengder sigaretter og brennevin.

Jeg klarer ikke helt å slippe tanken på at dette virket som en typisk mellomsesong. Så besettende dette enn var. Den slutter ikke med cliffhangeren som var sesong 3, når sesong 4 er over er det egentlig ikke noe stort vi venter på. Men, vi venter.

 

Ett svar til “Mad Men (Sesong 4)”

Det var nettopp den tanken din på slutten eg sat med etter sesong 3. Det var ein sterk slutt og første episode av sesong 4 lova veldig bra for framhaldet, men det blei til at ein gjekk å venta på noko større. Sesong 4 var ikkje dårleg, den gjekk raskt unna, og det ventast på neste sesong!

Det er stengt for kommentarer.