Kategorier
DVD

Skrekkelig vri på filmsamlingen

Besøket på Ramaskrik 2011 gjorde at jeg fattet ny interesse for skrekkfilmsjangeren. En sjanger jeg ikke har veldig stor kunnskap om, tror jeg? Jeg har tidligere hatet å se filmer av denne typen, men samtidig elsket det. Og det tror jeg kanskje er den følelsen man skal ha når man ser – gode – filmer av denne typen.
Så nå har jeg investert i noen filmer og skal, hm, kose meg med disse fremover. Noen har jeg sett før, andre ikke. Gruer meg.

Ett svar til “Skrekkelig vri på filmsamlingen”

Skrekkfilmsjangeren er ikke akkurat den sjangeren jeg føler jeg sitter med den aller største kompetansen jeg heller, men likt deg er dette filmer jeg elsker å hate, og hater å elske ;) Det er noe med adrenalinet jeg får dersom jeg ser en virkelig GOD skrekkfilm. Paranormal Activity skremte vannet av meg! På høylys dag. Ja. Jeg er pingle.

Det er stengt for kommentarer.