Kategorier
TV

Supernatural (Sesong 4)

Har forelsket meg i denne serien. Dette er «good, clean fun» som amerikanerne sier. Det er så upretensiøst, og rett og slett underholdende! Serien klarer å være både uoriginal og oppfinnsom på samme tid. Vel stjeler den rått fra andre, men presentasjonen er original. De popkulturelle referansene kommer i hopetall i hver episode, kombinert med mengder av både gore og lattervekkende hendelser.

Jeg så forleden hele «Six Feet Under» på nytt. «Supernatural» er muligens ikke en serie jeg kommer til å sette meg ned med på nytt i sin helhet. En viss karakterutvikling er det å spore, men spesielt de to første sesongene består av relativt frittstående episoder uten den tykke, røde tråden. Jeg syns dette er helt greit, men for at serien skulle bestå måtte man finne på noe å arbeide seg fram mot – verdens undergang, intet mindre. Muligheten for at dette skal inntreffe står fortsatt åpen ved utgangen av sesong 4.

2 svar til “Supernatural (Sesong 4)”

Det er stengt for kommentarer.