Kategorier
DVD

Nye filmer i samlingen


Var så heldig å komme over en større samling med filmer på nettet. Alt i alt var det snakk om drøyt 200 titler, og jeg eide sånn ca 50 av disse fra før.
I mange av tilfellene er det snakk om filmer jeg neppe ville ha prioritert å kjøpe, men mange av disse igjen passer godt inn i samlingen. Det er også snakk om en god del hullfylling av titler jeg for så vidt godt kunne ha hatt allerede, men tilfeldighetene ville ha det til at jeg ikke hadde kjøpt de før nå.
Til slutt er det en del godbiter, som jeg viser eksempler på over.
La oss ta f. eks. den italienske 4-diskversjonen av Bis ans Ende der Welt, eller, den også italienske, utgaven av C’era una volta il West som er 10 minutter lengre enn den internasjonale.

Bob le Flambeur, Les diaboliques og Solyaris er Criterionfilmer som er ute av produksjon. Cassavetes-boksen er også fin.