jan 242011
 

MoC slipper to tidlige filmer av Michelangelo Antonioni i såkalt Dual Format Edition (inneholder både DVD og Blu-ray). Disse to er fra før perioden som inneholder Antonionis aller mest kjente filmer. Titlene slippes 21. mars, og er de to filmene Camille Without Camelias (La signora senza camelie) fra 1953 og The Girlfriends (Le amiche) fra 1955. Sistnevnte finnes i en tidligere utgivelse fra Image Entertainment, men kjenner jeg MoC rett så representerer denne nye en kraftig forbedring i kvalitet og ekstramateriale.

Prisen ser i følge amazon.uk ut til å ligge på rundt £16.

  One Response to “MoC gir ut Antonioni på Blu-ray”

Comments (1)
  1. Jeg var visst tidlig ute med denne, nå bekreftes det i allefall av blu-ray.com!

    http://www.blu-ray.com/news/?id=5845

Sorry, the comment form is closed at this time.