Kategorier
TV

Guy Walks Into an Advertising Agency

Dette har vært litt av en sesong, dere. Det er vanskelig å beskrive elementer herfra uten å røpe noe for de som ikke har sett den. Men, vi er i 1963, og det var ikke til å unngå at serien ville dvele litt ved drapet på president Kennedy. Ikke uventet ble dette viet den oppmerksomhet det fortjente, men samtidig mesterlig innpasset i lokale, mer hverdagslige hendelser. Folkene bak «Mad Men» kan virkelig skrive. Videre undres jeg til stadighet over hvordan de kan bringe inn virkelige personer som, mest markant i denne sesongen, Conrad Hilton — og virkelig gjøre en karakter ut av vedkommende. Og, da jeg trodde hovedpersonene skulle starte litt på scratch ved inngangen til denne sesongen så hadde de ikke engang begynt å rykke tilbake til start! Nå er det bare å vente til 29. mars, da kommer sesong 4 på Blu-ray.